İnternette Alışveriş Yaparken Kaçınmanız Gereken 10 Hata

Sıklıkla internette alışveriş yapan biriyseniz, tasarruflarınızı çoğaltmak için kolayca önlenebilecek bazı yaygın hatalar yapıyor olabilirsiniz!

 

Internette-Alisveris-Yapmak

Sık sık internette alışveriş yapan biriyseniz alışverişten tasarruf ettiğiniz miktarı artırmak için kolayca önlenebilecek bazı yaygın hatalar yapıyor olabilirsiniz! Yaptığınız alışverişin maliyetini düşürmek için bazı çevrimiçi fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Örneğin bazı kuponları kullanarak çeşitli yüzdelerde indirimler kazanabilirsiniz. Ancak bütçenizi aşmadığınızdan emin olmak için izlemeniz uygulamanız gereken bazı yollar var.

1. İndirim Kuponlarını Yok Saymayın

Bunları ilgili satıcıların sitesinde bulabilir veya herhangi bir kupon toplayıcı web sitesini Google'da bulabilir ve indirim arama zahmetinden kendinizi kurtarabilirsiniz. Kuponlar genellikle çeşitli kategorilere ayrılır ve genellikle belirli hüküm ve koşullarla birlikte gelir. Herhangi bir kupon veya promosyon kodu seçmeden önce daima ilgili hüküm ve koşulları okuyun.

2. İndirim Dönemlerini Gözetleyin

Bazı internette alışveriş siteleri markalı elektronik aletleri çok iyi bir fiyata satın alabileceğiniz satışları belirli dönemlerde gündemlerine alırlar. Hatta bu indirim dönemlerinde %50'ye varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bu dönemler perakendecilerin indirim aralıklarıyla her şeyi yapma eğiliminde oldukları ve neredeyse her şeyi yüksek ve kazançlı bir şekilde alabileceğiniz en iyi zamandır. Bu yüzden alışverişinizi önceden planlayın ve indirim döneminde hepsini sıralayın.

3. Alternatifleri Göz Ardı Etmeyin

Aynı ürünün farklı bir marka tarafından daha büyük indirimlerle sunulduğunu fark edeceğiniz zamanlar vardır. Aslında çoğu zaman aynı ürünleri büyük bir fiyat farkıyla bubilmeniz de mümkündür. Bu nedenle satın almadan önce her zaman çeşitli internet sitlerindeki fiyatları karşılaştıran siteleri ziyaret edin ya da bunları tek tek ziyaret edin. Mutlaka daha iyi bir fiyat bulacaksınız. İhtiyacınız olan şeyi satın almadan önce karşılaştırmak, ne satın aldığınızın yanı sıra size pazar hakkında da bir fikir verecektir.

4. Satın Alacağınız Ürünü İyi Araştırın

Satın almadan önce alacağınız ürünün sunduğu özellikleri araştırmalısınız. Ne istediğinizi tam olarak bilmek gerekli özellik için en iyi fırsatları filtrelemenize yardımcı olabilir. Sadece ürünü daha iyi anlamanıza yardımcı olmakla kalmayacak aynı zamanda uygun bir alışveriş yapmak için daha iyi seçeneklerle karşılaştırmanıza da yardımcı olacaktır. Ürün detaylarını sadece Google'da gezinerek veya Youtube'a girip birkaç ürün incelemesi izleyerek kontrol edebilirsiniz.

5. Güvenilir Sitelerden Alışveriş Yapın

Cihazlarınızı yazılı olarak sertifikalı bir logo ve garanti belgeleri satın almayı düşünün. Markalı bir ürün biraz daha pahalıdır ancak daha uzun süre dayanacaktır. Üstelik faturanızla birlikte servis merkezine giderek cihazınızda başka markalarda söylenemeyecek bir kusur bulursanız markayı sorgulayabilirsiniz.

6. Etiketleri Dikkatli Bir Şekilde Kontrol Edin

Ürünlerinizi satın almadan önce etiketi kontrol etmeli ve mümkünse QR kodu veya Barkodu okutarak ürün hakkında daha fazla bilgi almalı ve ayrıca ürünün orijinalliğini kontrol etmelisiniz. Ayrıca etiketler ürün hakkında çok yararlı olan temel bilgileri de sağlar. Fiyat etiketi olmayan ürünleri dikkate almamalısınız.

İnternette Alışveriş

7. İade Koşullarına Dikkat Edin

Ürününüzü satın almadan önce ürününüzün iade veya değişim için uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Çünkü teslimat sonrası herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya ürünlerden memnun kalmazsanız sorunsuz iade edebilmeniz oldukça rahatlatıcı olacaktır.

8. Kombine Fırsatları Değerlendirin

Kombine fırsatlar size tekli fırsatlardan daha fazla indirim getirir ve size çok daha iyi bir fiyat teklif edileceği anlamına gelir. Alışveriş listenizi düzenleyin ve biraz daha tasarruf etmek için ihtiyaçlarınıza uygun kombinasyonları bulmaya çalışın.

9. Ücretsiz Kargoya Önem Verin

Belirli bir limite kadar ürün satın alırsanız ücretsiz kargo seçeneklerine sahip olabileceğinizi göreceksiniz. Böylece ücretsiz teslimat kapsamında bulunan ürünleri satın almaya çalışırsınız ve kendinizi teslimat veya kargo ücreti ödemekten kurtarırsınız.

10. Sezon Sonu Ürün Fırsatlarını Değerlendirin

Çoğu zaman perakendeciler mevsimlik ürünleri yalnızca envanterlerini boşaltmak için satış sonrası dikkate değer tavizlerle sunarlar. Bu, ihtiyacınız olan ürünleri satın almak için en iyi zamandır. Örneğin yazın kışlık kıyafet almak mevsiminde almaktan daha ucuza mal olur.

İnternette alışveriş eğlencelidir ancak yalnızca doğru yapıldığında! Bir sonraki büyük satın alma işleminizden önce yukarıda belirtilen adımları izleyin ve büyük ölçüde tasarruf edeceğinizi fark edin. Bu adımları dikkate almak fazlaca bir çaba gerektirmez ancak size büyük tasarruf sağlayabilir.

YORUMLAR

Ad

Activate Windows 10,1,alan adı nedir,1,bc vc para kazanma,1,bilgisayardan para kazanma,1,blog açma siteleri,1,blog açmak,7,bütçe nasıl yapılır,1,dijital kartvizit,1,e ticaret teması,1,evden çalışarak para kazanma,1,finans,3,internet,1,internette alışveriş,1,internetten para kazanma,1,link kısaltarak para kazanma,1,link kısaltma siteleri,1,link tl para kazanma,1,microsoft office,5,microsoft office aktivasyon,1,microsoft windows,7,office,1,office 2016 etkinleştirme,1,office 2016 professional plus etkinleştirme,1,office 2019 etkinleştirme,1,office 2021 etkinleştirme,1,office 365 öğrenci lisansı,1,office aktivasyon kaldırma,1,office etkinleştirme programsız,1,office ürün anahtarı silme,1,ofis,1,ofis aktivasyon,1,sosyal medya stratejisi,1,windows,1,Windows 10 Activate,1,Windows 10 Activation Key,1,Windows 10 aktivasyon,1,Windows 10 crack,1,Windows 10 etkinleştirme,2,windows 11 etkinleştirme,1,windows 7 etkinleştirme,1,windows 8 etkinleştirme,1,Windows 8.1 Pro Build 9600 Yazısı Kaldırma,1,windows aktivasyon kaldırma,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı Kaldırma,1,Windows Programsız Etkinleştirme,1,windows ürün anahtarı silme,1,wordpress,14,wordpress eklentileri,1,wordpress gzip sıkıştırma,1,wordpress internal server error,1,wordpress kurulumu,1,wordpress mi blogger mı,1,wordpress seo,4,wordpress site haritası ekleme,1,wordpress site kurma,1,wordpress temalari,2,Wordpress.com ve Wordpress.org,1,Yoast SEO kullanımı,1,
ltr
item
bayramca: İnternette Alışveriş Yaparken Kaçınmanız Gereken 10 Hata
İnternette Alışveriş Yaparken Kaçınmanız Gereken 10 Hata
Sıklıkla internette alışveriş yapan biriyseniz, tasarruflarınızı çoğaltmak için kolayca önlenebilecek bazı yaygın hatalar yapıyor olabilirsiniz!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjY8lY1LNQrXL6MPCHMFHvUPKvHzwfzEAV_5YwQlrjqkl3C7DQXSOs4u6mi3Th1ekRPkPxONQLXI4Ez7EYxVUm958WfDhQaFS81pFLwvlxyId4NhaOvR6BwgADOZFrIjxj-qexiioolkzc/w320-h180/Internette-Alisveris-Yapmak.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjY8lY1LNQrXL6MPCHMFHvUPKvHzwfzEAV_5YwQlrjqkl3C7DQXSOs4u6mi3Th1ekRPkPxONQLXI4Ez7EYxVUm958WfDhQaFS81pFLwvlxyId4NhaOvR6BwgADOZFrIjxj-qexiioolkzc/s72-w320-c-h180/Internette-Alisveris-Yapmak.png
bayramca
http://bayramkosedag.blogspot.com/2021/10/internette-alisveris-yaparken-kacinmaniz-gereken-10-hata.html
http://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/2021/10/internette-alisveris-yaparken-kacinmaniz-gereken-10-hata.html
true
1148005415420475192
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi Yazı bulunamadı. TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE Devamı Cevapla Vazgeç Sil By Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tümünü Görüntüle SİZİN İÇİN ÖNERİLİYOR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM YAZILAR Arama sorgunuzla eşleşen yazı bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pts Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan eski Takipçiler Takip THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy İçindekiler