Microsoft Office 2016 İndirme ve Programsız Aktivasyon Yapma

Microsoft Office 2016 ISO dosyası indirme ve programsız aktivasyon / etkinleştirme nasıl yapılır?

Office 2016 Etkinleştirme

Microsoft Office’in Windows işletim sisteminin bütün versiyonlarına kurulabilen son sürümü Office 2016’dır. Office 2019 kullanmak istiyorsanız mutlaka Windows 10 kullanmak zorundasınız. Bu yazıda Microsoft Office 2016 indirmeyi ayrıca herhangi bir Office 2016 crack, Office 2016 etkinleştirme kodu, Office 2016 activator veya KMSpico türü programlar kullanmadan Office 2016 etkinleştirme sorununu çözmeye çalışacağız.

Office 2016 kurulumu yaptıktan bir süre programın deneme sürümü biter ve Office 2016 aktivasyon işlemi yapıncaya kadar birçok özellik kısıtlanır. Bir Microsoft Office 2016 ürününü (Excel, Word, Powerpoint vd.) çalıştırdığınızda ekranın üst tarafında “Çoğu Excel özelliği uygulama etkinleştirilmediğinden devre dış bırakıldı” ve programın Dosya menüsüne ardından Hesap seçeneğine tıkladığınızda “Yalnızca Görüntüleme (Lisanssız)” mesajlarını görürsünüz.

Çoğu Excel özelliği uygulama etkinleştirilmediğinden devre dışı bırakıldı.

Office 2016 Yalnızca Görüntüleme

Microsoft Office 2016 Pro Plus İndir

Aşağıdaki butona tıklayın ve Office 2016 Professional Plus sürümünü indirebileceğiniz siteye gidin.


Microsoft Office 2016 Pro Plus indirmek için açılır kutuları aşağıdaki gibi ayarlayın ve İndir butonuna tıklayın.

  • [message]
    • İndirme Sorunu Yaşayanlar İçin!
      • Chrome tarayıcısında indirme başlamaz ise İndir butonu üzerinde sağ tuş yapıp Farklı Kaydet seçeneğini seçin. Ardından Chrome menüsünden İndirilenler seçeneğini seçerek indirme sırasında bekleyen Office 2016 dosyasına izin verin. Veya bir indirme yöneticisi kullanarak dosyayı indirin.
Office 2016 Professional Plus İndir

İndirdiğiniz IMG uzantılı dosyayı 7Zip benzeri bir arşiv programı veya Power ISO türü bir programla klasöre çıkarın. Klasöre çıkardığınız Office 2016 imaj dosyasının içeriğindeki Setup dosyasına çift tıklayarak Office 2016 kurulumunu başlatın ve kurulumun bitmesini bekleyin.

Kurulum bittikten sonra herhangi bir Office 2016 ürününü (Excel, Word, Powerpoint vd.) çalıştırın. Kullanıcı Sözleşmesini kabul edin ve progamla ilgili açık tüm pencereleri ve en son da açtığınız programı kapatın.

Office 2016 Etkinleştirme 1. Yol

Başlat menüsünde veya arama kutusunda CMD yazarak Komut İstemi Yöneticisi’ni bulun. Üzerinde sağ tuş yapın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçin.

Windows 10 Komut İstemi Yönetici Olarak Çalıştırmak

Office 2016 Yükleme Konumunu Bulun

İşletim sisteminizin 64 bit veya 32 bit olması durumunna göre Microsoft Office Program Files veya Program Files (x86) klasörlerinden birine kurulur. Aşağıdaki kod satırlarını ayrı ayrı kopyalayın ve Komut İstemi Penceresi’ne yapıştırın ve ardından tuşuna basın. İlk kopyaladığınız kodun Office 2016 yükleme konumunu bulamaması durumunda bir hata alacak ardından yapıştırdığınız ikinci kodda hata almayacaksınız.

[cd /d %ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16]

[cd /d %ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16]

 

Bilgisayarım 32 bit mi 64 bit mi

Office 2016 Lisans Türünü Dönüştürün

Office 2016 kurulum dosyasını Microsoft’tan edindiyseniz bu adım gereklidir. Bir ISO dosyasından yükleme yaptıysanız bu adımı atlayabilirsiniz. Emin değilseniz uygulamanızda yarar vardır. Aşağıdaki kodu kopyalayın ve Komut İstemi Yöneticisi penceresine yapıştırın ve tuşuna basın.

[for /f %x in ('dir /b ..\root\Licenses16\proplusvl_kms*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%x"]

Bu işlem sonucunda aşağıdaki gibi bir çıktı alacaksınız.

Convert Office volume versionto retail one

Office 2016 Aktivaasyon İşlemini Gerçekleştirin

Aşağıdaki kodları sırasıyla kopyalayıp Komut İstemi Yöneticisi penceresine yapıştırın ve her birinin ardından tuşuna basın.

[cscript ospp.vbs /inpkey:XQNVK-8JYDB-WJ9W3-YJ8YR-WFG99]
[cscript ospp.vbs /unpkey:BTDRB >nul]
[cscript ospp.vbs /unpkey:KHGM9 >nul]
[cscript ospp.vbs /unpkey:CPQVG >nul]
[cscript ospp.vbs /sethst:kms8.msguides.com]
[cscript ospp.vbs /setprt:1688]
[cscript ospp.vbs /act]

Uyguladığınız 7 adet kod satırının aşağıdaki gibi çıktıları olacak en sonunda da “Product activation successfull” mesajını göreceksiniz.


Yaptığınız Office 2016 aktivasyon işleminin sonucunu görmek için herhangi bir Office 2016 ürününü açtıktan sonra Dosya menüsüne ve ardından Hesap seçeneğine tıklayın.

Office 2016 Etkinleştirme 2. Yol

  • [message]
    • Burayı Uygulamadan Önce Dikkat!
      • Microsoft Office 2016 etkinleştirme için kullanabileceğiniz bu yöntemde oluşturacağınız cmd uzantılı Toplu İş Dosyası’nı Windows Defender veya kullandığınız üçüncü parti antivirüs yazılımı tehdit olarak algılayabilir. Oluşturacağınız Toplu İş Dosyası herhangi bir tehdit içermediği için dosyanın otomatik olarak silinmesini engellemek için Windows Defender ya da antivirüs yazılımında dosyaya geçici olarak izin vermelisiniz. Aktivasyon işlemini gerçekleştirdikten sonra tekrardan karantinaya alabilirsiniz.Masaüstü‘nde sağ fare tuşuna tıklayarak Yeni » Metin Belgesi öğesini seçin. Oluşan Yeni Metin Belgesi’ne çift tıklayarak açın ve açık bırakın.
Aşağıdaki kodları kopalayın ve Yeni Metin Belgesi’ne yapıştırın.

[@echo offtitle Activate Microsoft Office 2016 ALL versions for FREE!&cls&echo ============================================================================&echo #Project: Activating Microsoft software products for FREE without software&echo ============================================================================&echo.&echo #Supported products:&echo - Microsoft Office Standard 2016&echo - Microsoft Office Professional Plus 2016&echo.&echo.&(if exist "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16")&(if exist "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16")&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\proplusvl_kms*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\proplusvl_mak*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&echo.&echo ============================================================================&echo Activating your Office...&cscript //nologo ospp.vbs /setprt:1688 >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:WFG99 >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:DRTFM >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:BTDRB >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:CPQVG >nul&cscript //nologo ospp.vbs /inpkey:XQNVK-8JYDB-WJ9W3-YJ8YR-WFG99 >nul&set i=1 :server if %i%==1 set KMS=kms7.MSGuides.com if %i%==2 set KMS=kms8.MSGuides.com if %i%==3 set KMS=kms9.MSGuides.com if %i%==4 goto notsupported cscript //nologo ospp.vbs /sethst:%KMS% >nul&echo ============================================================================&echo.&echo. cscript //nologo ospp.vbs /act | find /i "successful" && (echo.&echo ============================================================================&echo.&echo #My official blog: MSGuides.com&echo.&echo #How it works: bit.ly/kms-server&echo.&echo #Please feel free to contact me at msguides.com@gmail.com if you have any questions or concerns.&echo.&echo #Please consider supporting this project: donate.msguides.com&echo #Your support is helping me keep my servers running everyday!&echo.&echo ============================================================================&choice /n /c YN /m "Would you like to visit my blog [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to my KMS server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server) explorer "http://MSGuides.com"&goto halt :notsupported echo.&echo ============================================================================&echo Sorry! Your version is not supported.&echo Please try installing the latest version here: bit.ly/downloadmsp :halt

pause >nul]

Metin Belgesi’nin Dosya menüsüne ve ardından Farklı Kaydet seçeneğine tıklayın.

Office 2016 Etkinleştirme Kodu

Açılan Farklı Kaydet iletişim penceresinde Dosya Adı bölümüne istediğiniz bir isim yazın ve uzantısını cmd yapın. Kayıt Türü bölümünü ise Tüm Dosyalar olarak ayarlayın ve Kaydet butonuna basın.

Office 2016 Etkinleştirme cmd crack

Masaüstü’nde oluşan cmd uzantılı Toplu İş Dosyası üzerinde sağ fare tuşu ile tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçin.

Office 2016 KMSpico

Açılan Komut İstemi Yöneticisi penceresinde Office 2016 aktivasyon işlemlerinin tamamlanmasını bekleyin. İşlemler tamamlanınca “Product activation successfull” mesajını göreceksiniz. Şimdi herhangi bir Office 2016 ürününü (Excel, Word, Powerpoint vd.) açtıktan sonra Dosya menüsüne ardından Hesap seçeneğine tıklayarak Office 2016 etkinleştirme durumunu kontrol edebilirsiniz.

Office 2016 Activator

Bazı durumlarda “Product activation successfull” mesajını göremezseniz bile Office 2016 etkinleştirme işlemi gerçekleşmiş olabilir. Başka bir işlem yapmadan önce etkinleştirme durumunu kontrol etmelisiniz.

Office 2016 Etkinleştirme CMD Dosyası İndir

Yukarıda verilen yöntemleri uygulamak istemezseniz, zamanınız yoksa veya yöntemleri uygulamakta sorun yaşarsanız aşağıdaki butona tıklayarak hazır Office 2016 etkinleştirme dosyasını indirebilirsiniz. Dosya indikten sonra üzerinde sağ tuş yapın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın.

YORUMLAR

BLOGGER: 56
  1. kardeşim teşkkürler 18.07.2019 tarihinde denedim ve çalıştı.

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık aynen oldu teşekkürler. programsız ve bukadar basit olması mükemmel.

    YanıtlaSil
  3. bende hata verdi. Ama yinede çok saol dostum. hata kodunu merak edenler..

    The connection to my KMS server failed! Trying to connect to another one...
    Please wait...



    ============================================================================
    Sorry! Your version is not supported.
    Please try installing the latest version here: bit.ly/downloadmsp

    YanıtlaSil
  4. indirip kurdum sadece project , yükledi hiçbir anlam veremedim

    YanıtlaSil
  5. Helal olsun çok teşekkür ederim. Allah emeklerinizden razı olsun.

    YanıtlaSil
  6. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum......eline sağlık.

    YanıtlaSil
  7. farklı yerlerden cok denedim olmadı ama bu oldu. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. kardeşim çok saol yaw , Allah razı olsun

    YanıtlaSil
  9. Emeğinize sağlık, harika ve basit şekilde çözüldü lisans işi. Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  10. harikasınız ya çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  11. oluşturduğum metin belgesi yönetici olarak çalıştırma şeçeneği vermiyor

    YanıtlaSil
  12. defenderi kapatmama rağmen virüs olarak algılıyor güvenli modda mı başlatmalıyım

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekürler işe yaradı..

    YanıtlaSil
  14. zip dosyasını açamıyorum şifre istiyor yardımcı olurmusunuz.

    YanıtlaSil
  15. işe yarıyor teşekkürler.

    YanıtlaSil
  16. İşe yaradı Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  17. bende şuan 2016 professional yüklü plus olanı değil kaldırmam gerekiyor mu önce

    YanıtlaSil
  18. Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim ellerine sağlık. bende deneme sürümü vardı verdiğiniz kodlama sayfasını kopyaladım açıklamada söylediğiniz gibi yaptım veeee ETKİNLEŞDİİİ Çok sağolun Gençler..

    YanıtlaSil
  19. teşekkürler aynen işlemleri yaptım ve sorunsuz çalışıyor program. sağolasın.

    YanıtlaSil
  20. Bende sizin yönteminizle etkinleştirdim. Açıklamada 180 gün geçerli yazmışsınız. 180 gün sonrası tekrar aynı işlemleri yapsak süre uzar mı?
    Teşekkkürler!

    YanıtlaSil
  21. Ya gerçekten allah razı olsun gunlerdir izlemediğim youtube kanalı kalmamıştı 5 dakika bile sürmedi etkinleştirmem çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  22. Merhaba windows 7 kullanıyorum. Öğrenciyim, Oficce programlarına hayatım bağlandı resmen uzaktan eğitim sebebiyle. 5 dakika bile sürmedi ne bilgisayarım kapandı ne bir şeyler silindi. Sadece püf noktası olarak "microsoft security essentials" adlı güvenlik ayarını kapatmak gerekiyormuş. Kapattım aktifleştirdim ve oldu sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  23. Adamsın sen çok teşekkür ederim ✋

    YanıtlaSil
  24. bravo sana helal olsun imdadıma yetiştin

    YanıtlaSil
  25. 13.10.2020 denedim çalışıyor. onlarca yöntem denedim buradaki işe yaradı. teşekkürler bro

    YanıtlaSil
  26. Office'in alternatifi olarak LibreOffice öneririm

    YanıtlaSil
  27. Teşekkürler dostum. Eline, emeğine sağlık. Fakat videonun sonundaki metin altında 180 gün gibi bir limit okudum.
    180 gün sonra ne olacak? Aktivasyon yine devreye girecek. O zaman aynı işlemi yeniden mi yapmamız gerekiyor? Nedir çözümü? Yanıtlar mısın lütfen.

    YanıtlaSil
  28. Hatta, nihayetinde Aktivasyon.cmd çalıştırdığımda pencerede "Sorry! Your version is not supported.
    Please try installing the latest version here: bit.ly/downloadmsp"
    yazdı.
    Zaten aralardaki her satırda "fail" vardı.
    Neyse, sağlık olsun. Ben 2020 ye bakayım, varsa onu indireyim. :)
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba üstadım. Yorumunuzu Office 2016 Etkinleştirme başlığı altına yazmışsınız. Bilgisayarınızda kurulu sürüm Office 2019 ise hata almanız normaldir.

      Sil
  29. teşekkürler

    YanıtlaSil
  30. Aktivasyon.cmd çalıştırdığımda pencerede "Sorry! Your version is not supported. yazdı 2016 yı güncellemeye çalışıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Güncellemeye çalışıyorum" derken aktive etmeye çalışıyorum demek istediniz sanırım. Office 2016 sürümünüz hangisi?

      Sil
  31. reis HackTool KMS virüsü var sıkıntı olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

      Sil
  32. cok tesekkurler simdilik calisiyor tabi umarim bilinmedik kotu bir etkisi yoktur

    YanıtlaSil
  33. kms ile bağlantı kurulamadı hatası veriyor sorun ne acaba

    YanıtlaSil
  34. gayet hızlı oldu gerçekten çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  35. eline sağlık kardeşim 27.12.2020 tarihinde yaptım oldu kolay gelsin

    YanıtlaSil
  36. Üstad senin canını yerim vallaha oldu 5 gündür denemediğim şey kalmamıştı ve artık kafayı yemek üzereydim senin 1. yolu yaptım oldu hemde plus versiyonuna geçiş yaptı Allah razı olsun senden :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın.

      Sil
  37. tesekkurler kardesim

    YanıtlaSil
  38. Kardeşim ellerine sağlık hayatımı kurtardın :)

    YanıtlaSil
  39. Çalışıyor teşekkürler

    YanıtlaSil
  40. çalıştı, teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  41. benim zamanım olmadığı için aşağıdaki cmd yi, indiricektim olmuyor sitede bu dosya yok diyor

    YanıtlaSil
  42. Eline sağlık. sorunsuz yaptım

    YanıtlaSil
  43. Beyler bu adam dolandırıcı haberiniz olsun. Verdiği kodlar sayesinde sizin Bilgisayarınızı mining (kripto para ) kazma işlemi için CPU nuzu kullanıyor. Görev yöneticinizi açın ve CPU kullanımına bakın. Dahası yukarıda size metin belgesi olarak kaydedin dediği dosya da linkler var. Ve bu linkler aracılığı ile mining kasıyor.

    YanıtlaSil
  44. Öncelikle bu yazıda anlatılanları hanımlar da uyguluyor. "Beyler" diye başlamanız doğru değil. İkincisi normal şartlarda bu mesnetsiz yorumu silerdim ama ibret olsun diye silmiyorum. Metin belgesinde yer alan linkler aktivasyon için Micrsoft sunucularının yerine fake olarak kullanılan linkler. Kripto paranın buradaki 10 satırlık kodla kazılabildiğini söyleyenler sizi kandırmışlar. Mesnetsiz ithamlarınıza birkaç süslü kelime ekleyince inandırıcı olacağınızı zannetmişsiniz. Kendiniz tarafından kandırılmışsınız. 10 satırlık kod hem aktivasyon işlemini başarılı bir şekilde yapıyor hem de arka planda kripto para madenciliği yaptırıyor öyle mi? Aktivasyon için kullanılan kodların ne işe yaradığını merak ediyorsanız şuraya (https://www.howtogeek.com/245445/how-to-use-slmgr-to-change-remove-or-extend-your-windows-license/) bakın. Google Translate icat edildi. Faydalanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  45. İndirmek istediğimiz aktivasyon.cmd bulunamadı diyor kaptan. İlgilenirsen sevinirim.

    YanıtlaSil

Ad

Activate Windows 10,1,alan adı nedir,1,bc vc para kazanma,1,bilgisayardan para kazanma,1,blog açma siteleri,1,blog açmak,7,bütçe nasıl yapılır,1,dijital kartvizit,1,e ticaret teması,1,evden çalışarak para kazanma,1,finans,3,internet,1,internette alışveriş,1,internetten para kazanma,1,link kısaltarak para kazanma,1,link kısaltma siteleri,1,link tl para kazanma,1,microsoft office,5,microsoft office aktivasyon,1,microsoft windows,7,office,1,office 2016 etkinleştirme,1,office 2016 professional plus etkinleştirme,1,office 2019 etkinleştirme,1,office 2021 etkinleştirme,1,office 365 öğrenci lisansı,1,office aktivasyon kaldırma,1,office etkinleştirme programsız,1,office ürün anahtarı silme,1,ofis,1,ofis aktivasyon,1,sosyal medya stratejisi,1,windows,1,Windows 10 Activate,1,Windows 10 Activation Key,1,Windows 10 aktivasyon,1,Windows 10 crack,1,Windows 10 etkinleştirme,2,windows 11 etkinleştirme,1,windows 7 etkinleştirme,1,windows 8 etkinleştirme,1,Windows 8.1 Pro Build 9600 Yazısı Kaldırma,1,windows aktivasyon kaldırma,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı Kaldırma,1,Windows Programsız Etkinleştirme,1,windows ürün anahtarı silme,1,wordpress,14,wordpress eklentileri,1,wordpress gzip sıkıştırma,1,wordpress internal server error,1,wordpress kurulumu,1,wordpress mi blogger mı,1,wordpress seo,4,wordpress site haritası ekleme,1,wordpress site kurma,1,wordpress temalari,2,Wordpress.com ve Wordpress.org,1,Yoast SEO kullanımı,1,
ltr
item
bayramca: Microsoft Office 2016 İndirme ve Programsız Aktivasyon Yapma
Microsoft Office 2016 İndirme ve Programsız Aktivasyon Yapma
Microsoft Office 2016 ISO dosyası indirme ve programsız aktivasyon / etkinleştirme nasıl yapılır?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEii6Ijfnt5SCY7b0jAIO27FUtLylG0vkX7XMkKf1YUlscj8kvOdp1BUGMMIYdPW-bhv48x5SW1TOM53ITzQvxcjxs91c5Gk1XYxoWqo3CwdKRKXuaHaMZBv6LWIdzfiEBfyhb1HRjux_cY/s16000/Office-2016-Etkinlestirme-Office-2016-Programsiz-Etkinlestirme.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEii6Ijfnt5SCY7b0jAIO27FUtLylG0vkX7XMkKf1YUlscj8kvOdp1BUGMMIYdPW-bhv48x5SW1TOM53ITzQvxcjxs91c5Gk1XYxoWqo3CwdKRKXuaHaMZBv6LWIdzfiEBfyhb1HRjux_cY/s72-c/Office-2016-Etkinlestirme-Office-2016-Programsiz-Etkinlestirme.png
bayramca
http://bayramkosedag.blogspot.com/2019/01/microsoft-office-2016-iso-indirme-ve-programsiz-aktivasyon-etkinlestirme.html
http://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/2019/01/microsoft-office-2016-iso-indirme-ve-programsiz-aktivasyon-etkinlestirme.html
true
1148005415420475192
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi Yazı bulunamadı. TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE Devamı Cevapla Vazgeç Sil By Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tümünü Görüntüle SİZİN İÇİN ÖNERİLİYOR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM YAZILAR Arama sorgunuzla eşleşen yazı bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pts Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan eski Takipçiler Takip THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy İçindekiler