Dijital Kartvizit Nedir? Dijital Kartvizit Nasıl Oluşturulur?

Dijital kartvizit (bazen sanal veya elektronik kartvizit olarak da adlandırılır), iletişim bilgilerini internet üzerinden paylaşmanın bir yoludur.

 

Digital-Kartvizit-Nedir

Dijital kartvizit (bazen sanal veya elektronik kartvizit olarak da adlandırılır) iletişim bilgilerini internet üzerinden paylaşmanın bir yoludur. Dijital kartvizitler bir masaüstü bilgisayarda veya mobil cihazda oluşturulabilir.

Dijital Kartvizitler Nasıl Çalışır?

Dijital kartvizit, iletişim bilgilerinizi paylaşmanın basit bir yoludur. Dijital kartvizit oluşturmak için kullanılacak farklı ürünler vardır.

Dijital Kartvizite İhtiyacınız Var mı?

Dijital bir kartvizitin amacı başkalarıyla paylaşmak için bir dizi bilgiye sahip olmaktır. Eski vcard formatını da kullanabilirsiniz ama yeni tarzdaki dijital kartvizitler çok daha zengin bilgileri daha hoş bir formatta içerebilir.

Dijital kartvizitler fiziksel bir kartın boyutuyla sınırlandırılmadığından işinizle ilgili istediğiniz kadar bilgi ekleyebilirsiniz. İnsanlar kartlarını bir fotoğraf, logo veya sosyal medya profillerine verdikleri bağlantılar ile zenginleştirir.

Ayrıca baskı maliyetleri konusunda endişelenmenize gerek olmadığı için iş bağlantılarınız ve müşterileriniz için ayrı ayrı özelleştirilmiş birkaç farklı digital kartvizitiniz olabilir.

Dijital Kartvizitinizi Nasıl Paylaşabilirsiniz?

Dijital kartvizitleri insanlara göndermenin birçok farklı yolu var. Bazı çevrimiçi araçlar, bir e-postanın altına imza biçiminde ekleyebileceğiniz bir kart oluşturur.

Bazı kişiler bunları bir metin olarak gönderir veya QR kodlarını kullanarak paylaşır. Hatta bazı kartvizit uygulamaları, kullanıcıların bir bağlantı veya kod göndermek zorunda kalmadan bunları başkalarına göndermesine olanak tanıyan bir özelliğe sahiptir.

Dijital Kartvizitin Faydaları Nelerdir?

Dijital kartvizitlerin en büyük faydası kolayca düzenlenlenebilir olmalarıdır. Günümüzde elektronik olarak çok fazla şey yapıldığından bir matbaada bastırdığınız kartvizit stoğunuzun azalması ve daha fazla sipariş vermek zorunda kalmanız konusunda asla endişelenmenize gerek kalmayacak. Dijital kartlar oldukça esnektir. İş değiştirirseniz, yeni bir telefon numarası alırsanız veya yazım hatası yaparsanız dijital kartvizit kolayca düzenlenebilir, zamandan ve paradan tasarruf sağlar.

Yazılım şirketi Adobe'un bulgularına göre basılı kartvizitlerin yaklaşık yüzde 90'ı bir haftadan kısa sürede çöp kutusuna atılıyor. İnsanlar sadece kağıt harcamakla kalmıyor, aynı zamanda çoğu kişinin istemediği bir şey için para ve çaba harcıyorlar.

Dijital Kartvizit Nasıl Yapılır?

  • Farklı türde dijital kartvizitler oluşturmak için kullanılabilecek çeşitli yöntemler vardır.
  • Doğrudan Gmail üzerinden kendi dijital kartvizitinizi oluşturabilir ve dışa aktarabilirsiniz.
  • HiHello gibi kartvizit oluşturma araçları ve uygulamaları en hızlı ve en kolay seçeneklerdir.

Dijital kartvizit ücretsiz oluşturmak için Microsoft Word'te, Google'da ve internet sitesinde dijital kartviziti ücetsiz nasıl yapabileceğinizi açıklayacağız.

Digital Kartvizitimi İnternetten Ücretsiz Nasıl Yapabilirim?

Dijital kartvizitler oluşturmak için kullanılabilecek çok sayıda internet sitesi ve hizmet var, ancak biz HiHello'ya odaklanacağız.

1. Web tarayıcınızı açın ve HiHello web sitesine gidin, ardından yeni bir hesap oluşturun veya zaten varsa oturum açın.

Dijital Kartvizit Nasıl Yapılır

2. Yeni bir dijital kartvizit oluşturmaya başlamak için Add Cards'a (Kart Ekle) tıklayın.

Dijital Kartvizit Oluşturma

3. İstediğiniz renkli noktaya tıklayarak kartın vurgu rengini değiştirebilirsiniz.

Kartvizitinizin tema rengini değiştirmek için renk paletinden seçeceğiniz bir renge tıklayabilirsiniz. İstediğiniz renk renk paletinde bulunmuyorsa istediğiniz rengi eklemek için ücretli üyeliğe geçmelisiniz.

4. Dijital kartvizitinizin göstermesini istediğiniz bilgileri girin (ad, e-posta vb.)

Dijital Kartvizit Uygulaması

5. Diğer Bilgileri Ekleyin

Sağ tarafta bulunan panelde Add more Information başlığı altında bulunan seçeneklerden kartvizitinizde olmasını istediğiniz bilgilere tıklayın. Tıkladıktan sonra sol tarafı aşağı kaydırın ve ilgili bölümü doldurun.

Dijital Kartvizit Yapma

6. Logonuzu Yükleyin

Logonuzu yüklemek için renk paletinin üzerinde bulunan Logo yazısına tıklayın. Açılan kutuda kullanmak istediğiniz logo için arama yapabilir ya da upload butonuna tıklayarak bilgisayarınızdan bir logo yükleyebilirsiniz.

Dijital Kartvizit Tasarla

7. Kartınız için birincil görsel olmasını istediğiniz resmi veya videoyu seçmek için Bir fotoğraf veya video yükle'ye tıklayın.

Dijital Kartvizit Nasıl Oluşturulur

8. En üstte bulunan Card Name yazan kutuya kartvizitiniz için bir isim yazın ve en altta bulunan Save butonuna tıklayın. Yeni dijital kartvizitiniz oluşturuldu ve artık paylaşılabilir.

Send Card başlığı altında bulunan seçeneklerden herhangi biriyle kartivizitinizi insanlarla paylaşabilirsiniz.

Dijital Kartvizit Nasıl Gönderilir

GMail İle Dijital Kartvizit Nasıl Yapılır?

Microsoft Word'de Dijital Kartvizit Nasıl Yapılır?

YORUMLAR

Ad

Activate Windows 10,1,alan adı nedir,1,bc vc para kazanma,1,bilgisayardan para kazanma,1,blog açma siteleri,1,blog açmak,7,bütçe nasıl yapılır,1,dijital kartvizit,1,e ticaret teması,1,evden çalışarak para kazanma,1,finans,3,internet,1,internette alışveriş,1,internetten para kazanma,1,link kısaltarak para kazanma,1,link kısaltma siteleri,1,link tl para kazanma,1,microsoft office,5,microsoft office aktivasyon,1,microsoft windows,7,office,1,office 2016 etkinleştirme,1,office 2016 professional plus etkinleştirme,1,office 2019 etkinleştirme,1,office 2021 etkinleştirme,1,office 365 öğrenci lisansı,1,office aktivasyon kaldırma,1,office etkinleştirme programsız,1,office ürün anahtarı silme,1,ofis,1,ofis aktivasyon,1,sosyal medya stratejisi,1,windows,1,Windows 10 Activate,1,Windows 10 Activation Key,1,Windows 10 aktivasyon,1,Windows 10 crack,1,Windows 10 etkinleştirme,2,windows 11 etkinleştirme,1,windows 7 etkinleştirme,1,windows 8 etkinleştirme,1,Windows 8.1 Pro Build 9600 Yazısı Kaldırma,1,windows aktivasyon kaldırma,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı Kaldırma,1,Windows Programsız Etkinleştirme,1,windows ürün anahtarı silme,1,wordpress,14,wordpress eklentileri,1,wordpress gzip sıkıştırma,1,wordpress internal server error,1,wordpress kurulumu,1,wordpress mi blogger mı,1,wordpress seo,4,wordpress site haritası ekleme,1,wordpress site kurma,1,wordpress temalari,2,Wordpress.com ve Wordpress.org,1,Yoast SEO kullanımı,1,
ltr
item
bayramca: Dijital Kartvizit Nedir? Dijital Kartvizit Nasıl Oluşturulur?
Dijital Kartvizit Nedir? Dijital Kartvizit Nasıl Oluşturulur?
Dijital kartvizit (bazen sanal veya elektronik kartvizit olarak da adlandırılır), iletişim bilgilerini internet üzerinden paylaşmanın bir yoludur.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi83U54zPWiV48fKRj6K1ioibptELQV-ldnEuQ5jBBoEKwFEgBgSpEOZqV71XADvvyC3xxBkq1Zc_VlUsh7GmNtYuH8pBFAljoRXyNxrYnDFi_ryHZVGgLqTbf_-0b8QsuDF7UsrxM1bgo/w320-h180/Digital-Kartvizit-Nedir.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi83U54zPWiV48fKRj6K1ioibptELQV-ldnEuQ5jBBoEKwFEgBgSpEOZqV71XADvvyC3xxBkq1Zc_VlUsh7GmNtYuH8pBFAljoRXyNxrYnDFi_ryHZVGgLqTbf_-0b8QsuDF7UsrxM1bgo/s72-w320-c-h180/Digital-Kartvizit-Nedir.webp
bayramca
http://bayramkosedag.blogspot.com/2021/10/dijital-kartvizit-nasil-yapilir.html
http://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/2021/10/dijital-kartvizit-nasil-yapilir.html
true
1148005415420475192
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi Yazı bulunamadı. TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE Devamı Cevapla Vazgeç Sil By Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tümünü Görüntüle SİZİN İÇİN ÖNERİLİYOR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM YAZILAR Arama sorgunuzla eşleşen yazı bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pts Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan eski Takipçiler Takip THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy İçindekiler