Microsoft Office 2019 Etkinleştirme Nasıl Yapılır?

Microsoft Ofis 2019 nasıl indirilir ve programsız aktivasyon, etkinleştirme nasıl yapılır konusunu ele aldık.

Office 2019 Etkinleştirme


Windows işletim sistemi yüklü bilgisayarların olmazsa olmaz programlarından biri olan Microsoft Office 2019 programı kurulumdan bir süre süre sonra "Office ürününüz etkin olmadığından çoğu özellik devre dışı bırakıldı." şeklinde bir uyarı göstermeye başlar. Bu sorunun üstesinden gelmek için Office 2019 lisans anahtarı satın almalı ya da aşağıda gösterilen şekilde Office 2019 etkinleştirme işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Office ürününüz etkin olmadığından çoğu özellik devre dışı bırakıldı.

Office 2019 Etkinleştirme

Bu yazıda önce Office 2019 programını doğrudan Microsoft sunucularından indirmeyi açıklayacak, ardından Microsoft Office 2019 etkinleştirme işlemini adım adım anlatacağız. Bu işlemi yaparken Office 2019 activator gibi arka planda çalışarak sistem kaynaklarını tüketen ya da virüs içermesi muhtemel programları kullanmayacak Microsoft Office 2019 etkinleştirme kodu arayışlarına girmeyeceğiz.

 Office 2019 Türkçe İndirin

Aşağıdaki düğmeye tıklayın ve Microsoft Office 2019 kurulum dosyasını indireceğiniz siteye gidin.


Sitede açılır kutuların olduğu bir form bulacaksınız. Bu formu Office 2019 Professional Plus için aşağıdaki şekilde ayarlayın. Ve ardından İndir düğmesine tıklayın. (Farklı bir sürüm için istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.)

Office 2019 Etkinleştirme CMD

İndirdiğiniz img uzantılı dosyayı Power ISO benzeri bir imaj açma programıyla veya 7Zip gibi bir arşiv programıyla klasöre açın. Klasör içindeki Setup isimli kurulum dosyasına çift tıklayın ve kurulumun bitmesini bekleyin.

Kurulum tamamlandıktan sonra herhangi bir Office 2019 programını (Excel, Word, Powerpoint) çalıştırın. Kullanıcı Sözleşmesin kabul edin. Açılan diğer iletişim pencerelerini kapatın. Son olarak ta açtığınız Office programını kapatın.

Office 2019 Etkinleştirme 1. Yol

Komut İstemi Yöneticisi İle Office 2019 Etkinleştirme

Görev Çubuğu’nda yer alan arama kutusuna cmd ya da Komut İstemi yazın ve Komut İstemi Yöneticisi’nin görüntülenmesini sağlayın. Komut İstemi uygulamasının üzerinde sağ fare tuşu ile tıklayın ve açılan menüden Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın.

Office 2019 Aktivasyon

Karşınıza çıkan Kullanıcı Hesabı Denetimi iletişim penceresinde onay vermek için Evet düğmesine tıklayın.

Windows 10 Kullanıcı Hesabı Denetimi

Office 2019 Yükleme Klasörünü Belirtin

Aşağıdaki kod blogunda verilen kodları sırasıyla kopyalayıp Komut İstemi Yöneticisi penceresine yapıştırın ve tuşuna basın. Bu kodlardan sadece biri işinize yarayacak diğeri “Sistem belirtilen yolu bulamıyor” şeklinde bir hata verecektir. Office 2019 programının bilgisayarınızda yüklü olduğu konumdan emin değilseniz iki kodu da çalıştırın.

[
cd /d %ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16
]
[
cd /d %ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16
]
Her iki kodu da ayrı ayrı yapıştırıp ENTER tuşuna bastıktan sonra alacağınız sonuç aşağıdaki gibi olacaktır.

Office 2019 Etkinleştirme CMD

Lisans Türünü Dönüştürün

Microsoft Office 2019 yükleme dosyalarını Microsoft'tan edindiyseniz bu adım gereklidir. Office 2019'u bir ISO dosyasından yüklediyseniz bu adımı geçebilirsiniz. Aşağıdaki kodu kopyalayın ve Komut İstemi Yöneticisi penceresine yapıştırın ve ENTER tuşuna basın.

[
for /f %x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2019VL*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%x"
]

Bu işlem sonucunda aşağıdaki gibi bir çıktı alacaksınız.

Office 2019 Etkinleştirme Kodu

Aşağıdaki herbir kodu sırasıyla kopyalayın ve Komut İstemi Penceresi‘ne yapıştırdıktan sonra ENTER tuşuna basın.

[
cscript ospp.vbs /setprt:1688
]
[
cscript ospp.vbs /unpkey:6MWKP >nul
]
[
cscript ospp.vbs /inpkey:NMMKJ-6RK4F-KMJVX-8D9MJ-6MWKP
]
[
cscript ospp.vbs /sethst:kms8.msguides.com
]
[
cscript ospp.vbs /act
]

Kodları kopyalayıp ENTER tuşuna her bastığınızda alacağınız çıktılar aşağıdaki gibi olacaktır. En sonunda da “Product activation successfull” mesajını göreceksiniz.

Office 2019 Etkinleştirme KMS

Şimdi Office 2019 etkinleştirme durumunu kontrol etmek için herhangi bir Office 2019 uygulamasını açın. Dosya menüsüne ve ardından Hesap seçeneğini tıklayın.

Microsoft Office 2019 Aktivasyon

Office 2019 Etkinleştirme 2. Yol

Toplu İş Dosyası Kullanarak Office 2019 Etkinleştirme

  • [message]
    • ##warning## Buraya dikkat!!!
      • Office 2019 etkinleştirme işleminin ikinci yolunu uygulamak için kullanacağımız Toplu İş Dosyası Microsoft Windows işletim sisteminin aldığı son güncellemelerle birlikte zararlı yazılım olarak algılanmaktadır. Bazı virüs programları da benzer tepkiyi vermektedir. İkinci yolun birinci yoldan tek farkı orada adım adım uyguladığımız kod satırlarının burada bir dosya içine toplu olarak kaydedilip tek seferde uygulanmasıdır. Bunun haricinde hiçbir farkı yoktur. Yüzde 90 ihtimalle birinci yoldan sonuç alınmaktadır. Birşeylerin ters gitmesi durumunda bu ikinci yolu uygulamak isterseniz oluşturacağınız Toplu İş Dosyasına bazı izinler vermeniz gerekebilir.
İkinci yolun birinci yoldan tek farkı orada adım adım uyguladığımız kod satırlarının burada bir dosya içine toplu olarak kaydedilip tek seferde uygulanmasıdır. Bunun haricinde hiçbir farkı yoktur. Yüzde 90 ihtimalle birinci yoldan sonuç alınmaktadır.

Masaüstü‘nde boş bir alana sağ fare tuşu ile tıklayın ve açılan menüden Yeni > Metin Belgesi seçeneğini seçin. Çift tıklayarak açın ve açık bırakın.

Office 2019 Etkinleştirme 2021

Aşağıdaki kodların tamamını kopyalayın ve oluşturduğunuz Metin Belgesi‘ne yapıştırın.

[
@echo off
title Activate Microsoft Office 2019 ALL versions for FREE!&cls&echo ============================================================================&echo #Project: Activating Microsoft software products for FREE without software&echo ============================================================================&echo.&echo #Supported products:&echo - Microsoft Office Standard 2019&echo - Microsoft Office Professional Plus 2019&echo.&echo.&(if exist "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16")&(if exist "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16")&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2019VL*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\ProPlus2019VL*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&echo.&echo ============================================================================&echo Activating your Office...&cscript //nologo slmgr.vbs /ckms >nul&cscript //nologo ospp.vbs /setprt:1688 >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:6MWKP >nul&cscript //nologo ospp.vbs /inpkey:NMMKJ-6RK4F-KMJVX-8D9MJ-6MWKP >nul&set i=1
:server
if %i%==1 set KMS=kms7.MSGuides.com
if %i%==2 set KMS=kms8.MSGuides.com
if %i%==3 set KMS=kms9.MSGuides.com
if %i%==4 goto notsupported
cscript //nologo ospp.vbs /sethst:%KMS% >nul&echo ============================================================================&echo.&echo.
cscript //nologo ospp.vbs /act | find /i "successful" && (echo.&echo ============================================================================&echo.&echo #My official blog: MSGuides.com&echo.&echo #How it works: bit.ly/kms-server&echo.&echo #Please feel free to contact me at msguides.com@gmail.com if you have any questions or concerns.&echo.&echo #Please consider supporting this project: donate.msguides.com&echo #Your support is helping me keep my servers running everyday!&echo.&echo ============================================================================&choice /n /c YN /m "Would you like to visit my blog [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to my KMS server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)
explorer "http://MSGuides.com"&goto halt
:notsupported
echo.&echo ============================================================================&echo Sorry! Your version is not supported.&echo Please try installing the latest version here: bit.ly/aiomsp
:halt
pause >nul
]

Metin Belgesi Dosya menüsüne tıklayın ve açılan menüden Farklı Kaydet seçeneğini seçin.

Office 2019 Etkinleştirme KMSPico

Açılan Farklı Kaydet iletişim penceresinde Dosya Adı bölümüne istediğiniz bir isim yazarak uzantısını cmd yapın. Kayıt Türü açılır kutusuna tıklayarak Tüm Dosyalar seçeneğini seçin ve Kaydet düğmesine basın.

Office 2019 Etkinleştirme Anahtarı

Masaüstü‘nde oluşan cmd uzantılı dosya üzerinde sağ fare tuşuna tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçin.

Office 2019 Ürün Anahtarı

Açılan Komut İstemi Yöneticisi‘nde başlayan işlemlerin bitmesini bekleyin. İşlem tamamlandığında “Product Activation Successfull” mesajını göreceksiniz. Şimdi herhangi bir Office 2019 ürününü çalıştırıp Dosya menüsüne tıkladıktan sonra en altta bulunan Hesap seçeneğine tıklayarak Office 2019 etkinleştirme durumunu kontrol edebilirsiniz.

Office 2019 Etkinleştirme Dosyasını İndirin

Herhangi bir sebeple Office 2019 etkinleştirme cmd dosyasını oluşturmakta sorun yaşarsanız veya oluşturmak zahmetli geliyorsa aşağıdaki butona tıklayıp Office 2019 aktivasyon dosyasını indirebilirsiniz.
Dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra herhangi bir arşiv programı (7Zip, Winrar, WinZip) yardımıyla dosyayı arşivden çıkarıp 5. adımdan itibaren uygulamaya devam edebilirsiniz.

YORUMLAR

BLOGGER: 155
  1. işe yaradı teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Microsoft Ofis etkinleştirme yazılarına da göz atabilirsiniz.

      Sil
    2. acaba 365 te loyormu

      Sil
    3. Admin ben yaptım Product Activation Succesfull mesajı da geldi lakin aktifleşmedi ne yapmam gerekir yardımcı olabilirmisiniz.? Teşekkürler.

      Sil
    4. Yazılımı etkinleştirmek için saatler harcadım ancak nafile. Tam pes etmişken size denk geldim. Maden bulmuş gibi sevindim desem abartmış olmam. Çok emek verdiğiniz anlaşılıyor. Çok çok teşekkürler.

      Sil
    5. İlk etkinleştirme işe yaramadı sonra ikinci etkinleştirme yazısını gördüm bunu denim dedim ve oldu çok teşekkür ederim

      Sil
    6. programsız crackleme ile programlı crackleme arasında fark yok. İkisi de sizi KMS serverına bağlar. 50-100 tl gibi cüzi bir miktarla ömürlük office lisansı almanızı öneririm.

      Sil
  2. allah senden razı olsun kardeş çalıştı valla

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar bu şekilde yaptığımızda tasarım fikirlerini kullanabiliyor muyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Tasarım fikirlerinden kastettiğinizi anlayamadım!

      Sil
    2. evt office uygulamalarının hepsinin içerisindeki herşeyi kullanırsın

      Sil
  4. allah razı olsun o kadar uğraştım yapamadım bunda çalıştı . teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sizden de razı olsun. İşinize yaradığına sevindim.

      Sil
  5. işe yaradı, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederiz. elinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler admin. işe yaradı. ancak dosya uzantısına cmd değil de 1click.bat yazdınca işe yaradı. cmd olarak yazınca yönetici olarak çalıştırmıyor. 1click.bat ve tüm dosyalar olarak ayarlayın. sorun çözülecektir.

    berk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bilgilendirme için.

      Sil
    2. Merhaba. Yazının sonuna komutları tek tek uygulayabileceğiniz 2. Yol başlığıyla bir güncelleme ekledim. Faydalı olabileceğini düşünüyorum.

      Sil
    3. teşekkür ederim, aktivasyon dosyasını sizin sayfanızdan indirince ancak yapabildim geçen gün.

      Sil
  8. Allah razı olsun yarın sunumum vardı sabahtan beri uğraşıyorum anca yapabildim çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Şuanda çalışmakta teşekkürler, tebrikler.

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim. Eline sağlık..

    YanıtlaSil
  11. Hacı Normalde kimseye yorum yapmam ama gerçekten eline sağlık oldu bu arada bir sıkıntı olmmaz değil mi kaçak yaptığımız için dava falan şirketten

    YanıtlaSil
  12. windows defender engelliyor. windows defenderi kapatsamda yine otomatik engelliyor

    YanıtlaSil
  13. sistem belirtilen yolu bulamıyor. gibi bir uyarı çıkıyor yardımcı olur musunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman ya kurmamışsın yada kurulumda hata vardır
      silip tekrar kurmayı dene

      Sil
  14. Allah razı olsun beni cook mutlu ettin bende ne yapsam ne etsem diye dusunuyordum.2019 olur mu diye cidden oluyor deneyın :DD :D

    YanıtlaSil
  15. İndirdiğimiz proplus2019retail dosyasını silebiliyor muyuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarınızın işletim sistemi yüklü olmayan diskine taşıyabilir veya kopyalayabilirsiniz. Format atmak istediğinizde dosyayı yeniden indirmek zorunda kalmazsınız. Yine de ilerde lazım olmayacağını düşünüyorsanız tabi ki silebilirsiniz.

      Sil
  16. kral adamsın (: yanlız yine programsız denmez neticede program da bu satırlardan oluşuyor
    güzel bir çalışma olmuş yazanın ellerine sağlık . :D

    YanıtlaSil
  17. 180 gün sonra nasıl devam edicez kullanmaya :( lisansı nerden bulabılırız

    YanıtlaSil
  18. microsoft office professional plus 2019 için oluyormu

    YanıtlaSil
  19. Kardeş çok makbule geçti sağolasın :D

    YanıtlaSil
  20. Teşekkür ederim ilk kez bir uygulamayı bu kadar basit bir şekilde ve tek seferde etkinleştirebildim. Allah senden razı olsun.

    YanıtlaSil
  21. Çok teşekkür ederim adımlara uydum sorun çıkmadan kuruldu. 180 gün sonunda farklı aktivasyon koduna nereden ulaşabiliriz?

    YanıtlaSil
  22. 2. sınıf mimarlık öğrencisiyim ihtiyacım vardı böyle bir şeye. çalıştı da böyle kolay bi şekilde crack'i çalışan yerler bulmak zordur o yüzden bir teşekkürü borç bilerek bu yorumu yapıyorum iyi günler dilerim

    YanıtlaSil
  23. selamlar. office 2019 mac işletim sistemi için aktivasyona ihtiyacım var. mac os catalina yeni güncellemesi ile office 2016 çüp oldu. 2019 içinde bulduklarım bir işe yaramadı. elinizde varsa çok iyi olur. veya yönlendirebilirseniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Mac kullanıcısı olmadığım için aktivasyonun nasıl yapıldığına dair bir bilgim yok. Fakat şu (https://www.google.com/search?q=office+2019+mac+activation&oq=office+2019+mac+a&aqs=chrome.1.69i57j0l7.8559j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8) Google aramasında çıkan ilk videoları deneyebilirsiniz.

      Ayrıca şuradada anlatılmış. https://kmsactivators.net/office-2019-key-full-activator-pro-edition-mac-windows-no-cost/

      Mac için çeşitli Microsoft Office sürümlerinin kurulum dosyalarına da şuradan ulaşabilirsiniz. https://macadmins.software/

      İyi çalışmalar..

      Sil
  24. işe yaradı cok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  25. helal olsun usta biliyorsun bu işi :D :D

    YanıtlaSil
  26. baba kralsın be cok kolaydı

    YanıtlaSil
  27. İyi günler link'e tıkladığımızda virüsten dolayı yalnızca sahibi indirebilir hatası veriyor düzeltmeniz mümkün mü ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Şu bağlantıdan indirebilirisiniz.
      https://www20.zippyshare.com/v/HOXpg5aK/file.html

      Sil
  28. ben bilgisayardan çok anlamayan birisiyim fakat bir kere de uygulayabildim ve sıkıntısız çalışıyor çok teşekkürler...ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  29. kral ben yapamadım şimdi geri kaldıramıyorum da
    nasıl kaldırabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Kaldırmanız gereken birşey yok. Çünkü yaptığınız (ya da yapamdığınız :)) işlem bilgisayarınıza herhangi birşey kurmuyor. Nerede ya da nasıl bir hata aldığınızı bildirebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

      Sil
  30. Admin sen adamsın. Sayende bu programı ücretsiz kullanıyorum ve bir çok arkadaşımı da bu siteye yönlendirdim. Onlarda da işe yaradı :) Allah razı olsun admin başarılarının devamını dilerim...

    YanıtlaSil
  31. Allah razı olsun senden kardeş

    YanıtlaSil
  32. kopyalama kısmında kopyaladıklarımı yapıştıtınca 3-4 satır da yazılar birbirine karışıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrusunu söylemek gerekirse (ki her zaman doğruyu söylemek gerekir) ne kastettiğinizi anlayamadım. Ama yazının sonunda linkini paylaştığım dosyayı indirip deneyebilirsiniz.

      Sil
  33. Bayram Bey kolay gelsin.Videodaki adımların aynısını yaptım ancak cmd uzantılı dosyayı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediğimde izin istiyor izini veriyorum fakat yine de açmıyor. Bu konu da yardımcı olabilrsen çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. İşletim sisteminize göre Ayarlar veya Denetim Masası'ndan kullanıcı Hesabı Denetimi'ni geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar dener misiniz?

      Sil
  34. Bayram bey merhaba.Dediğiniz tüm yöntemleri denedim fakat olmadı.antivirüüsü kapadım,defenderi kapadı. hatta dediğiniz gibi kullanıcı hesabı denetimini dahi devre dışı bıraktım ama yinede yönetici olarak çalıştır dediğimde sayfa gelmiyor.bu arada 1click.bat yazmış bir arkadaş onu da denedim yine olmadı.yardımcı olabilir misiniz?teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ahmet bey. Sizin için konunun sonuna "Office 2019 Etkinleştirme 2. Yol" başlığı altında yeni bir bölüm ekledim. Uygulayıp sonucu bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

      Sil
  35. Bayram kardeşim zaman ayırıp da bana yazdığın ve yardımcı olduğun için sana çok teşekkür ederim.2. yol olarak dediklerini sırası ile aynen yaptım.Daha sonra yeniden cmd dosyası oluşturup yönetici olarak çalıştır dedim ve arayüz geldi bu kez.otomatik olarak işlem devam etti ve office 2019 lisanslı oldu.Hesaba girdiğimde ürün etkinleştirildi yazıyor ama tarih bilgisi yok.umarım uzun süre kullanabilirim bu şekilde.Emeğin için çoooook teşekkür ederim kardeşim.adamın KRALISIN valla :))

    YanıtlaSil
  36. kolay gelsin bayram bey yaazdığınız yöntemlerin ikisinide denedim ilkinde olmadı ikinci yöntemdeyse komutların sonucundaya komut dosya bulunamıyor yada sistemn belirtilen yolu bulamıyor nasıl bir yol izleebilirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. 2. Yol olarak başlayan kısmın hemen başında ("The system cannot find the path specified" hatasını alırsanız) şeklinde bir bölüm var. Bunun "sistem belirtilen yolu bulamıyor" anlamına gelir. Buradaki kodların uygulanmasında bir yanlış yapmış olabilirsiniz. Burayı tekrar denemeden önce "Aktivasyon Dosyası İndir" linkinden hazır dosyayı indirip deneyebilirsiniz. Olmazsa buradan belirtin. Farklı birşeyler deneyelim. Kolay gelsin.

      Sil
  37. adamsın kral bendeki yüklü olan mikrosoft üzerine girdim kodu çalışıyor eline sağlık

    YanıtlaSil
  38. hocam bu lisanslama uygulamasını nasıl iptal edebiliriz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kastettiğinizi anlamadım. Ama aktivasyonu yapılmış ürünün aktivasyonunu kaldırmak yani ürünü tekrardan deneme sürümüne dönüştürmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın.
      http://bayramkosedag.blogspot.com/2019/01/microsoft-urunlerinin-aktivasyonunu-kaldirma-iptal-etme.html

      Sil
  39. 2 yöntemde de olmadı bende de Microsoft Office Pro Plus 2019 var ama ilk yöntemde Sorry! Your version is not supported. diyor. ikinci yöntemde ise hep komutlar kırmızı yazı oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Şu hazır scripti indirip yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?

      https://drive.google.com/file/d/1eoOuARmw9DrJlWRUWeZs_VFeKj56X8DD/view

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. İlk yöntem oldu şimdi yönetici olarak çalıştırdım ben normal çalıştırıyordum kusura bakmayın, yorumlarımı silebilirsiniz isterseniz :)

      Sil
  40. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  41. valla Allah razı olsun çok tereddütle yaptım ama oldu yani. 3 enter işi çözdü. sağolasın gardaş

    YanıtlaSil
  42. Bunu her 180 günde 1 yapsak aktif olur mu yoksa cmd dosyasının da güncellenmesi mi lazım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Normalde 180. günde bilgisayarınız internete bağlıysa otomatik yenilemesi lazım. Olmazsa bu blogda yer alan Windows Ürünlerinin Aktivasyonunu Kaldırma yazısındaki adımları ve ardından bu yazıdakileri tekrardan uygulayın. Kolay gelsin.

      Sil
  43. hayır ne diye uğraştırıyorsun ki, site güvensiz, katiyen ne bağlanıyor, ne bir şey indirilebiliyor.
    Bi haltmış gibi 80 saat uğraştırıyorsun bizi burada; madem bişey yapıyorsun bari düzgün yap, yetersiz bakiye..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çözüm olmadıysa yorumunuzun üzerinde bulunan yüzün üzerindeki yorum gibi "Oldu", "Olmadı", "Şurada takıldım" benzeri yorumlar yaparsanız sizden sonra siteye gelen insanlara da yazıyı uygulama ya da uygulamama noktasında yol göstermiş olursunuz. Hakaret etmenizin kimseye bir faydası yok. Hayırlı günler.

      Sil
  44. Bayram hocam Windows 10 ESD indireceğimde Windows 10 Consumer ve Windows 10 Business diye iki seçenek var Sürüm seçin kısmında bunlar nedir hangisini seçmem gerekir yardım edebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  45. ellerine sağlık başarılı bir yönlendirme...:)

    YanıtlaSil
  46. harikasın teşekkür ederim ellerin dert görmesin. office 2019 sorunsuz.

    YanıtlaSil
  47. bunu macbooklarda nasıl yapabiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Macbook'larda nasıl yapılacağına dair bir bilgim yok. Fakat şu linkte birşeyler anlatılmış. Ne kadar güvenilir ve işe yarıyor mu bilmiyorum. Deneyin isterseniz.

      Sil
  48. selamun aleykum
    bayram kardes ALLAH razi olsun .

    YanıtlaSil
  49. Helal olsun kardeş sana. Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  50. teşekkür ederim. işe yaradı

    YanıtlaSil
  51. teşekkürler işe yaradı

    YanıtlaSil
  52. merhaba ben bilgisayarı yeni aldım .office programları yüklü geldi. ve kaçıncı sürüm olduğu yazmıyor .yine de yapıyımmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu Bilgisayar / C Diski / Program Files / Microsoft Office yolunu izleyerek Office sürümünü öğrenebilirsiniz. Office 16 yazıyorsa bu başlıktakileri uygulayın.

      Sil
    2. microsoft office adında klasör var tıkladığımda office 2016 klasörü çıkıyor buna tıkladığımda office programları gözükmüyor .ama arama kısmına yazdığımda çıkıyor

      Sil
    3. Doğrudur. Bilgisayarınız 64 bit olduğundan asıl dosyalar Program Files (x86) klasöründedir. Uygulayabilirsiniz. Sorun olursa yazarsınız.

      Sil
    4. kodu yazdığım belgeye tıkladığımda windows command processor . bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz diye uyarı çıkıyor .sizin videnuzda böyle bişey çıkmamıştı .evete basıyımmı bişey olur mu

      Sil
    5. Sorun olmaz. Uygulayın.

      Sil
    6. yaptım ama olmadı.lütfen yardımcı olun yarın sınavım var

      Sil
    7. Yazının sonunda hazır aktivasyon dosyası var. İndirip dener misiniz?

      Sil
    8. şimdi baktım excel açılıyor ama word açılmıyor hala

      Sil
    9. "Word açılmıyor"dan kastınız nedir? Hiç tepki vermiyor mu veya açılırken bir hata mesajı mı alıyorsunuz? Masaüstünde sağ tuş yapıp Yeni Microsoft Word Belgesi oluşturup oluşan dosyaya çift tıkladığınızda ne oluyor?

      Sil
  53. tamam oldu şimdi .çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Sınavınızda başarılar dilerim. Hayırlı akşamlar.

      Sil
  54. Teşekkür ederim.
    Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  55. Merhaba,
    Your version is not supported hatası alıyorum. Maalesef olmadı, başka bir bilgisayarımda kurabilmiştim.

    YanıtlaSil
  56. müthiş eline sağlık çok sağol

    YanıtlaSil
  57. Merhaba . ben iki hafta önce etkinleştirdm ve kullanıyordum hiç bir sorun yoktu ama şimdi word u açtığımda uygulama düzgün olarak başlatılamadı diyor ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 0xc0000142 bu hatatayı veriyor

      Sil
    2. Merhaba. Yorumunuzla ilgili bildirimi yeni aldım. Aldığınız hata koduyla ilgili şurada doğrudan


      https://support.microsoft.com/tr-tr/office/bir-office-2016-uygulamas%C4%B1n%C4%B1-ba%C5%9Flatt%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1zda-0xc0000142-hatas%C4%B1-olu%C5%9Fuyor-0249adb1-06d7-41a3-b2df-da5ff57fab37

      ve şurada dolaylı bilgi mevcut.

      https://www.webtekno.com/0xc0000142-hatasi-cozumu-h94900.html

      Sil
  58. Son kod satırlarında error verdi ama yine de ürün etkinleştirildi yazıyor problem olmaz inşallah sağolasın reis emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  59. ürün lisanslanmasına rağmen hala etkinleştirilmedi diyor admin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komutları uyguladınız, "Product activation successfull" mesajını gördünüz ama Excel'de Dosa menüsüne ardından Hesap seçeneğine tıkladığınızda "Etkinleştirilmedi" mesajını mı görüyorsunuz?

      Sil
    2. aynen 6 taneye yakın ayrı license successful yazısı aldım kapatıp wordü açtım ve hesapta etkinleştirilmedi diyor hesap açmamı filan istedi

      Sil
  60. İlk seferde 2019 kurmayı denedim 2016 olduğu için kurulmadı. Daha sonra 2016 kaldırdım tekrar 2019 kurmayı denedim oldu. 1. yol dediklerinizi harfiyen yaptım şimdi sorunsuz çalışıyor. Emeğine sağlık kardeşim.

    YanıtlaSil
  61. KARDCEŞİ M ÇOOOK SAĞLUN ON NUMARA BEŞ YILDIZ

    YanıtlaSil
  62. Hocam harbiden aynen dediğimn gibi aktifleştirildi, emeklerine sağlık. Yalnız şunu sormak istiyorum, office güncelleştirmelerini kapatalım mı? sonrasında sıkıntı olmasın..??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Güncelleştirmeleri kapatmayın. Sorun olmaz ama olursa da etkinleştirmeyi yeniden yapabilirsiniz. İyi günler.

      Sil
  63. Teşekkür ederim hocam, harika bir sayfa hazırlamışsınız. Command sayfasına kodları aktarmanın bu kadar kolay olduğunu ilk defa gördüm. O kadar kolay ve çabuk oldu ki tak diye ürün aktive oldu. Güncelleştirmeyi ben de soracaktım ki arkadaş sormuş. Emeklerinize sağlık. Bize yeni yıl hediyesi vermiş oldunuz. Sağlıklı günler, mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  64. Çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık... Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  65. 1.yol ile yaptım,etkinleşti. kolaydı. çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  66. TEŞEKKÜRLER. KAÇ GÜNDÜR ARADIĞIM ŞEYİ 2 DK SAYENİZDE YAPABİLDİM. KEŞKE TÜM PAYLAŞIMLAR BU KADAR NET OLABİLSE.

    YanıtlaSil
  67. mükemmelsiniz gerçekten ödevlerimi,sunumlarımı yapamıyordum. sayenizde başardım. çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  68. teşekkürler işe yarıyor Allah razı olsun

    YanıtlaSil
  69. Office 365 yapabilir misiniz

    YanıtlaSil
  70. günlerdir izlemediğim video yapmadığım adım kalmadı. ümitsizce bu adımıda denedim ve sonuç BAŞARILI
    ellerine emeğine sağlık. çok teşekkür ederim. artık takipçinim

    YanıtlaSil
  71. işe yaradı. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  72. virüs tehdidi algılıyor sadece kodları kaydetmeye çalışırken

    YanıtlaSil
  73. teşekkürler, virüs korumayı kapatıp 2.seçenek ile oldu. 1. seçenek ise proses sırasından error code verdi

    YanıtlaSil
  74. süperrrrrr. çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  75. lisanslı oldu ancak excel başlatılamıyor neden acaba?

    YanıtlaSil
  76. Teşekkürler işe yaradı, elinize emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  77. eror code dedi bqnq en son

    YanıtlaSil
  78. Eyvallah baboş oldu...

    YanıtlaSil
  79. ya ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM İYİKİ VARSIN

    YanıtlaSil
  80. Emeğin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  81. elinize sağlık.. 2. yol daha basit ve kullanışlı. defender ve antivirüs programı kullananlar izin verin yeter...

    YanıtlaSil
  82. Kullanıcısı patlayan 2019 u yeniden sayende 1. yöntem ile sorunsuz yaptım. Çok teşekkürler üstadım

    YanıtlaSil
  83. Burada bahsettiğiniz gibi kurulumu ve etkinleştirmeyi yaptım.1 haftadır kullanıyordum.Ancak bugün lisansınız orijinal değil şeklinde uyarı vermeye başladı.Diğer linkte belirttiğiniz gibi lisans kaldırma yapıp 2. yöntemle tekrar aktifleştirmeye çalıştım, ancak düzelmedi.Ne yapmalıyım?Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  84. çeşitli web sitelerinden aktivasyon yapıyor bu bilgisayarımızı zombiye çevirebilir öyle değil mi böyle bir risk var yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Böyle bir risk yok. Rahat olabilirsiniz.

      Sil
  85. Kurduktan yaklaşık 1 hafta sonra lisansınız orijinal değil şeklinde uyarı vermeye başladı. Ne yapmam Lazım

    YanıtlaSil
  86. Microsoft Office 2019pro yüklü bende, CMD komut kısmı işe yaradı çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  87. bayramca etkinleştirildi ama word açtığımda üstte şöye bir uyarı çıkıyor nedir ve bu uyarıyı engellemek için ne yapılabilir ; eylem gerekiyor lisansınız orjinal değil.ve yazılım sahtekarlığı kurbanı olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu blogda "Office programlarının aktivasyonunu kaldırma başlıklı yazıda anlatılanları uyguladıktan sonra bu yazıya dönerek etkinleştirme işlemini tekrar deneyin. Mümknüse 1. Yolu deneyin.

      Sil
    2. sildim ve ofisi dediğiniz yerden indirdim 1.yolda Lisans türünü dönüştürün kısmını pasmı geçeyim yoksa yapayımmı

      Sil
    3. Dönüştürün. Gerek olmayabilir ama sağlama almakta fayda var.

      Sil
  88. oluyor ama açılışta yine orjinal değil uyarısını veriyor. Hesaptan kontrol edince etkin diyor. dosyalar kaydedilebiliyor.

    YanıtlaSil
  89. Artık işe yaramıyor. Komutlar doğru . sonuçlar başarılı, ancak uyarı yine çıkıyor. Uyarı kapatıldıktan sonra kullanılabiliyor.

    YanıtlaSil
  90. ALLAH RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  91. teşekkürler

    YanıtlaSil

Ad

Activate Windows 10,1,alan adı nedir,1,bc vc para kazanma,1,bilgisayardan para kazanma,1,blog açma siteleri,1,blog açmak,7,bütçe nasıl yapılır,1,dijital kartvizit,1,e ticaret teması,1,evden çalışarak para kazanma,1,finans,3,internet,1,internette alışveriş,1,internetten para kazanma,1,link kısaltarak para kazanma,1,link kısaltma siteleri,1,link tl para kazanma,1,microsoft office,5,microsoft office aktivasyon,1,microsoft windows,7,office,1,office 2016 etkinleştirme,1,office 2016 professional plus etkinleştirme,1,office 2019 etkinleştirme,1,office 2021 etkinleştirme,1,office 365 öğrenci lisansı,1,office aktivasyon kaldırma,1,office etkinleştirme programsız,1,office ürün anahtarı silme,1,ofis,1,ofis aktivasyon,1,sosyal medya stratejisi,1,windows,1,Windows 10 Activate,1,Windows 10 Activation Key,1,Windows 10 aktivasyon,1,Windows 10 crack,1,Windows 10 etkinleştirme,2,windows 11 etkinleştirme,1,windows 7 etkinleştirme,1,windows 8 etkinleştirme,1,Windows 8.1 Pro Build 9600 Yazısı Kaldırma,1,windows aktivasyon kaldırma,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı,1,Windows Etkinleştirme Uyarısı Kaldırma,1,Windows Programsız Etkinleştirme,1,windows ürün anahtarı silme,1,wordpress,14,wordpress eklentileri,1,wordpress gzip sıkıştırma,1,wordpress internal server error,1,wordpress kurulumu,1,wordpress mi blogger mı,1,wordpress seo,4,wordpress site haritası ekleme,1,wordpress site kurma,1,wordpress temalari,2,Wordpress.com ve Wordpress.org,1,Yoast SEO kullanımı,1,
ltr
item
bayramca: Microsoft Office 2019 Etkinleştirme Nasıl Yapılır?
Microsoft Office 2019 Etkinleştirme Nasıl Yapılır?
Microsoft Ofis 2019 nasıl indirilir ve programsız aktivasyon, etkinleştirme nasıl yapılır konusunu ele aldık.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwJL2aTaqZiIWm6-4LVxLv-xu1cW1SVJfJUM45jHucPZs6sASrSMqhi_5nrePnUkcKEQdBYkchTMMxLk-M7ZY2Ict38uXzfmfF-mJi0ykdqljWL0hOwbQyOTw8hoOYlxPZjFuBKafV8fw/w400-h225/Office-2019-Etkinlestirme.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwJL2aTaqZiIWm6-4LVxLv-xu1cW1SVJfJUM45jHucPZs6sASrSMqhi_5nrePnUkcKEQdBYkchTMMxLk-M7ZY2Ict38uXzfmfF-mJi0ykdqljWL0hOwbQyOTw8hoOYlxPZjFuBKafV8fw/s72-w400-c-h225/Office-2019-Etkinlestirme.webp
bayramca
https://bayramkosedag.blogspot.com/2018/11/microsoft-ofis-2019-indirme-ve-programsiz-aktivasyon-yapma.html
https://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/
http://bayramkosedag.blogspot.com/2018/11/microsoft-ofis-2019-indirme-ve-programsiz-aktivasyon-yapma.html
true
1148005415420475192
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi Yazı bulunamadı. TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE Devamı Cevapla Vazgeç Sil By Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tümünü Görüntüle SİZİN İÇİN ÖNERİLİYOR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM YAZILAR Arama sorgunuzla eşleşen yazı bulunamadı. Anasayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pts Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan eski Takipçiler Takip THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy İçindekiler